DIV Architecten

Oftewel Duurzaam, Integraal en Veelzijdig ontwerpen.

Duurzaam is standaard!

Integraal ontwerpen; een op de locatie afgestemd, ruimtelijk en functioneel gebouw uitgewerkt tot in detail!

Veelzijdig; geen opgave is te klein, te groot of te complex!

DIV architecten is een jong en dynamisch bureau gevestigd in Numansdorp. Een veelzijdig bureau dat zich op diverse vlakken van de architectuur richt. Woningbouw (nieuw- en verbouw), kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, utiliteitsgebouwen, herbestemming, restyling en recreatiedoeleinden zijn een aantal projecten waaraan momenteel gewerkt wordt.
Voor sommige consumenten schijnt een architectenbureau om de één of andere reden soms wat lastig benaderbaar te zijn. DIV architecten probeert dan ook een laagdrempelig bureau te zijn, wij komen graag voor een eerste kennismaking (vrijblijvend) naar u toe om uw bouwplannen te bespreken.

We dragen creatieve oplossingen aan, maar blijven tegelijkertijd ook realistisch. Zeker in de huidige tijd gaat het erom om degelijke gebouwen te ontwerpen, die binnen budget en planning gerealiseerd worden.

Voor een gebouw dat een bijzonder icoon of visitekaartje moet worden denken wij graag 'out of the box', maar tegelijkertijd zijn wij ook prima in staat een no-nonsense gebouw te ontwerpen waarbij functionaliteit en budget voorop staan. Voor iedere opdrachtgever komen wij met een specifieke, op de opdrachtgever gerichte oplossing.