Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen het bouwproces van a tot z voor u begeleiden, van de eerste schets tot en met de oplevering van uw project. Ontwerpwerkzaamheden, bouwtechnisch tekenwerk, vergunningsaanvragen, calculaties, bestekken, haalbaarheidsonderzoeken, bouwfysische berekeningen, begeleiding bodemonderzoek, begeleiden bestemmingsplanwijzigingen, aannemersselecties, opleveringen, etc.

Wij ontnemen u uw zorgen en doorlopen samen met u een snel, efficiënt en constructief proces.

Wij hebben ervaring met diverse bouwwerken. Woningbouw (nieuw- en verbouw), kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, utiliteitsgebouwen, herbestemming, restyling en recreatiedoeleinden zijn een aantal projecten waaraan momenteel gewerkt wordt. Geen opdracht is te klein, te groot of te complex!

DIV architecten is een eenmanszaak waarbij de werkruimte aan huis gevestigd is, hierdoor kunnen offertes doorgaans scherper aangeboden worden dan bij grote architectenbureaus. Uiteraard levert het prijsverschil geen verschil in kwaliteit op, u mag van DIV architecten een optimale kwaliteit verwachten en u zult hierin dan ook niet teleurgesteld worden!

Een eerste kennismaking met ons is altijd vrijblijvend. We komen graag bij u langs en gaan het gesprek met u aan voor een eerste gedachtewisseling over uw bouwplannen. We denken mee en geven onze visie hoe het proces eruit zou kunnen gaan zien en hoe wij uw droom denken te gaan realiseren.

DIV architecten werkt volgens de algemene voorwaarden die zijn vastgelegd in de DNR 2011 (downloaden) en voor consumenten is de CR 2013 (downloaden) van toepassing.