Woning 's-Gravendeel opgeleverd

Verbouwing van een woning met schuur aan de karakteristieke Rijkestraat te 's-Gravendeel.

Het bestaande voorhuis wordt gerenoveerd zodat het weer aan de eisen van deze tijd voldoet, oude details blijven bewaard en zijn waar nodig in ere hersteld.

De oude schuur (voormalig transportbedrijf) is getransformeerd tot woning en bij het voorhuis getrokken. Om ruimte te creƫren voor een tuin is het volume 12 meter ingekort. De achtergevel (zuid) heeft een volledig transparante invulling, hier is driedubbel glas toegepast om een betere isolatiewaarde te krijgen. Direct zonlicht wordt geremd d.m.v. aluminium lamellen.
Ook het interieur is integraal mee ontworpen. Een grote vide met een hoogte van ruim 9 meter, diverse volumes die eruit springen en moderne materialen maken de woning tot een bijzonder geheel.

langerak w01 langerak w02
langerak w03 langerak w04
langerak w05 langerak w06