Aanbesteding Naaldwijk in volle gang.

Momenteel loopt de aanbesteding voor de nieuwbouw van autobedrijf van Leersum aan de provinciale weg te Naaldwijk. Het programma omvat twee verdiepingen showroom, werkplaatsen en kantoren. Autobedrijf is van Leersum is gespecialiseerd in de import en verkoop van moderne Amerikaanse auto's.

Het ontwerp voor de nieuwbouw is vormgegeven als een robuust volume, een donkere antraciete gevelbeplating geeft het gebouw een stoer karakter dat past bij de identiteit van de opdrachtgever.
De showroom aan de voorzijde van het gebouw zal volledig transparant uitgevoerd worden met op de kop een accent in de vorm van een autolift. Op de verdieping wordt het liftplateau doorgezet in een balkon, waarop de nieuwste modellen auto's gepresenteerd kunnen worden aan het voorbijkomende verkeer.
Aan de achterzijde van het kavel is de entree tot het terrein, waaraan de werkplaatsen zijn georiƫnteerd.

DIV architecten coƶrdineert hierbij het gehele proces voor de opdrachtgever; vanaf ontwerp, technische uitwerking, vergunningentraject, bestemmingsplanprocedure, besteksfase en bouwbegeleiding tot aan de oplevering van het gebouw. De verwachte oplevering is begin 2015.

20140311 015 w02

20140311 015 w01 20140311 015 w03