Nieuwbouw bedrijfskantine

Twee vestigingen van een grote houtimporteur gaan fuseren en worden ondergebracht op één locatie. Om het nieuwe aantal personeelsleden ook te kunnen voorzien van genoeg kantine- en parkeerruimte zullen er een aantal oude panden gesloopt worden en een nieuw kantinegebouw met sanitair voorzieningen gebouwd worden.
In de plint, uitgevoerd in baksteen, komen de sanitairvoorzieningen met kleedruimtes en kluisjes. De kantine voor ruim 90 personen komt op de verdieping, van hieruit kijkt men over de parkeerplaats heen richting IJssel en het omliggende slagenlandschap. Het volume wordt omkleedt met een aluminium gevelbeplating en aan één zijde volledig transparant met een aluminium kader. Omdat deze gevel op het zuiden gelegen is worden er red cedar lamellen toegepast t.b.v. zonwering. De gehele constructie wordt in hout uitgevoerd en door het bedrijf zelf geproduceerd.
Een aantal bestaande gebouwen wordt gerestyled, deze worden bekleedt met verticale houten delen.

Het gebouw wordt eind 2013 opgeleverd.

heuvelman w04

heuvelman w05 heuvelman w06