Interieur voetbalverenging

Ontwerp voor de nieuwbouw van 12 kleed-ruimtes en een multifunctionele ruimte van een voetbalvereniging. Het interieur is integraal mee ontworpen.
Bij binnenkomst in de nieuwbouw komt men in een ontmoetingsruimte waaraan de kleedruimtes gevestigd zijn. De wanden van de verspringende kleedruimtes zijn vorm gegeven als schijven die verlopen in verschillende tinten blauw. Het totaal vormt een lange blauwe wand en geeft het interieur een uitstraling die past bij de vereniging.
Tevens geeft dit vanaf de entreezijde gezien een overzichtelijk beeld doordat alle deuren met daarop de ruimtenummers direct zichtbaar zijn.
De gevel wordt uitgevoerd in baksteen, aan de lange zijde veel glas zodat er in de gang langs de kleedruimtes veel daglicht toetreedt en er altijd een directe relatie met het veld is. Het binnenblad van deze gevel wordt ook uitgevoerd in hetzelfde schoonmetselwerk, het geeft een warme sfeer en is tegelijkertijd ook hufterproof.
Toiletten zijn op een centrale plek buiten de kleedkamers gelegen, dit geeft minder aanstoot tot vandalisme en scheelt in schoonmaakwerk.
De vloeren in zowel de kleedruimtes als de gangen worden uitgevoerd als gietvloeren, deze zijn onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen.

voetbal int w02

voetbal int w03 voetbal int w01