Restaurant de Oude Maas

Ontwerp voor een restaurant op recreatiepark de Oude Maas.
Het ontwerp is onderdeel van het totaalplan voor recreatiepark de Oude Maas; een entreegebouw, sanitairgebouw, botenloods en een restaurant.
Het restaurant is verdeeld in twee volumes, de statige hoofdmassa en een wit, transparant vormgegeven volume dat de hoofdmassa doorsnijdt. De hoofdmassa is voornamelijk gesloten en omvat de ondersteunende functies als keuken, opslag, enz . Dit gedeelte wordt uitgevoerd in schanskorven gevuld met keien, een verwijzing naar de dijken aan de oude Maas.
Het éénlaagse volume dat hoofdzakelijk gevuld is met zitplaatsen bestaat bijna volledig uit te openen transparante delen en biedt een spectaculair uitzicht over de Maas en naastgelegen jachthaven.
Aan de zijde van de jachthaven is een terras gecreëerd dat over het talud van de haven heen steekt, op de verdieping is ook nog een ruim dakterras.

oude maas w04

oude maas w02 oude maas w06