Uitbreiding woning Puttershoek

DIV architecten heeft het ontwerp gemaakt voor het renoveren en uitbreiden van een dijkwoning aan het Schouteneinde te Puttershoek. De voorgevel van de woning is volledig gestuct, gevelopeningen zijn veranderd en de entree is vernieuwd. In het dakvlak zijn twee dakkapellen toegevoegd om extra ruimte op de verdieping te creƫren.
Verder is het souterrain aan de achterzijde uitgebreid met een moderne aanbouw. De uitbreiding is uitgevoerd in baksteen met aan de achterzijde geheel transparant, zodoende wordt er optimaal gebruik gemaakt van het fraaie uitzicht over de boezem. De uitbreiding is zo georiĆ«nteerd dat men op  dijkniveau een dakterras op het zuiden toe heeft kunnen voegen


schouteneinde w02 schouteneinde w03
schouteneinde w04 schouteneinde w06
schouteneinde w05 schouteneinde w01