Nieuwbouw vrijstaande woning

Nieuwbouw van een vrijstaande woning met de mogelijkheid tot maximaal 100 m2 aan bijgebouw. Het bijgebouw is geïntegreerd in het ontwerp maar is ondergeschikt aan het hoofdvolume. De woning wordt uitgevoerd in een donkere baksteen met een rieten dak. Door slim gebruik te maken van het vergunningsvrij aanbouwen is het bijgebouw nog verder uitgebreid zodat de woning ook nog eens extra vierkante meters aan woonruimte wint. Het bestemmingsplan stelt dat de woning maximaal 700 m3 mag zijn, door vergunningsvrij uit te bouwen komt hier nog eens 75 m3 bij. De aanbouw is vormgegeven als een strak volume dat contrasteert met het hoofdgebouw, een wit gestucte schijf met een vulling van houten gepotdekselde delen doorsnijdt de woning aan drie zijden.

haastrecht w01

haastrecht w02 haastrecht w03