Minimalistisch wonen.

Het ontwerpproces is een belangrijke fase binnen het bouwproces, hierin worden de uitgangspunten vastgelegd (programma van eisen, randvoorwaarden, budget, etc.) die het gehele traject als rode draad door het proces blijven lopen.

Zodra deze uitgangspunten bepaald zijn wordt er gestart met het ontwerpen. Samen met de opdrachtgever wordt er in een interactieve sfeer gezocht naar een ontwerp dat perfect bij hun past en dat dus helemaal voldoet aan hun eisen en wensen. De meeste mensen bouwen maar één keer in hun leven een eigen huis, deze droom moet dan ook voor 100% verwezenlijkt worden.

Bij DIV architecten worden alle projecten in 3D uitgewerkt, dit heeft voor het bouwproces een aantal voordelen maar voor de opdrachtgever geeft dit vooral een heel goed beeld van wat ze kunnen verwachten.

Momenteel wordt er gewerkt aan een minimalistische woning. Tijdens het proces komen er altijd meerdere varianten voorbij voordat het ontwerp definitief wordt. Doordat alles in 3D wordt uitgewerkt zijn er in een vroeg stadium al materialen e.d. aan te hangen waardoor er een zeer realistisch beeld ontstaat en de opdrachtgever dus gerichte keuzes kan maken.

VARIANT E0 VARIANT E 2
VARIANT F VARIANT D
VARIANT C VARIANT C 1