DIV architecten ontzorgd gewoon! Niet alleen richting gemeente voor de nodige papierwinkel, zijn overtuigingskracht daarbij om onze wensen gerealiseerd te krijgen maar ook bij de selectie van de juiste aannemer en de begeleiding van het bouwproces. 

Kortom: wij hebben het ervaren als een leuk en leerzaam proces en uiteindelijk een feest. We zouden het zo weer doen!

Fam. Cohen

Onze Opdrachtgevers aan het woord

Transparant, verzorgd, compleet

"Via onze aannemer zijn wij in contact gekomen met Sebas de Waard. De wijze van (samen)werking hebben wij als zeer prettig en proffesioneel ervaren. Hij werkt tranparant, verzorgd, snel en compleet. Wij hebben een uitstekend gevoel aan het hele ontwerp- en bouwproces overgehouden. Sebas aanbevelen? Ja, natuurlijk!"

Lees verder
Strak, proportioneel, geslaagd

" Wij hebben de samenwerking met Sebas / DIV architecten als heel positief ervaren, echt een jong en dynamisch architectenbureau. Sebas denkt out-of-the-box staat open voor input van zijn opdrachtgever(s) en komt zijn afspraken na. 

Met DIV architecten heb je ook niet te maken met een architectenbureau waarbij alles over verschillende schijven gaat. De lijnen waren heel kort en als we een aangepaste tekening of detail tekening nodig hadden dan werd dit altijd snel en accuraat opgeleverd. 

Wij zouden (en hebben) DIV architecten ook warm aanbevolen als architect bij kennissen die nadachten over het bouwen van een nieuwe woning."

Lees verder
Creatief, toegewijd, kundig

"Wij, als beginnende opdrachtgevers, waren naarstig op zoek naar een architect die ons verder kon helpen.We wisten wel ongeveer wat wij wilden maar hoe gaat het bouwen van een huis in zijn werk en wat komt daar allemaal bij kijken en, niet onbelangrijk, kunnen wij dat betalen ?

Gelukkig liepen wij na enig zoeken tegen DIV-Architecten aan en werd het al gauw aan de keukentafel …Sebas.Kortom met Sebas hadden wij al gauw een klik. Realistisch, alle mogelijkheden onderzoekend en openhartig in omgang.Niet alleen zijn technisch inzicht, creativiteit en dat net ‘ietsje meer’ konden wij als beginners enorm waarderen."

Lees verder
Realistisch, betrouwbaar, meedenken

Voor de nieuwbouw van ons automobielbedrijf hebben wij  gekozen voor  de diensten van architectenbureau DIV. 

De samenwerking met Sebas de Waard verliep van het begin tot aan de oplevering op een zeer bijzondere plezierige wijze welke gekenmerkt werd door onder andere de basic wijze van bouwen, goed luisteren naar de wensen van de cliënt, betrouwbaarheid en het meedenken. 

De cliënt staat bij DIV centraal. Wij bevelen DIV dan ook graag voor de volle 100 % aan.

Lees verder

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op met DIV architecten.