Onze visie

DIV architecten is een jong en dynamisch bureau dat zich op diverse vlakken van de architectuur richt. Vol passie, creativiteit en enthousiasme betrekken wij u bij het ontwerpen van uw droomhuis, bedrijfspand of een ander droomproject. 

Een project kan alleen slagen als er een goede klik is tussen architect en opdrachtgever. Op een ontspannen wijze en met een goede dosis plezier gaan we samen het avontuur aan!

  • We dragen creatieve en duurzame oplossingen aan maar blijven tegelijkertijd ook realistisch.
  • We ontnemen u uw zorgen en doorlopen samen met u een snel, efficiënt en constructief proces.
  • We kunnen het bouwproces van a tot z voor u begeleiden, van de eerste schets tot en met de oplevering van uw project.

Het begint met een vrijblijvende kennismaking, daarin lichten wij graag onze portfolio en werkwijze nader aan u toe. Als de klik er is maken we vervolgens een offerte, altijd opgedeeld in losse fases. Wilt u alleen een ontwerp en vergunning, of wilt u juist tot en met de oplevering compleet ontzorgd worden? Er kan per fase opdracht gegeven worden of voor het gehele traject, het is maar net wat uw voorkeur heeft. 

Wij kunnen al het teken- en rekenwerk voor u verzorgen; onder andere het esthetisch- en technisch ontwerp, werktekeningen, bouwbesluit berekeningen, aanvragen van vergunningen bij gemeente en Waterschap, bestekken schrijven, etc.  Zoals uit de reeds gerealiseerde projecten zal blijken worden de ontwerpen niet gekenmerkt door een vaste stijl, iedere opgave vraagt om een specifieke oplossing. Uw wensen, randvoorwaarden van de locatie, oriëntatie, budget, etc. zijn medebepalend voor het eindresultaat. 

Om tot het beste resultaat te komen willen we u eerst goed leren kennen. Daarom beginnen we met het opstellen van een programma van eisen waarin uw wensen worden omschreven en gaan we moodboards maken van sfeerbeelden die betrekking hebben op uw droom. Dit zal het vertrekpunt worden van een creatieve en inspirerende reis richting uw nieuwe bestemming! Deze bestemming is ook voor ons nog onbekend… wij kiezen nooit voor standaardoplossingen, iedere opdracht zien we als een nieuwe uitdaging! 

Wij ontwerpen van grof naar gedetailleerd, een gebouw dat past in zijn omgeving en met oog voor kwaliteit en detaillering. Met veel aandacht voor vormgeving, ruimtelijkheid, functionaliteit en daglicht gaan wij aan de slag met uw eisen. Samen met u willen wij zoeken naar een op u afgestemd ontwerp, dat volledig voldoet aan uw wensen en uw dromen werkelijkheid maakt! Het gebouw moet voelen als maatwerk, maar moet ook in de toekomst weer mee kunnen groeien. 

Kiest u voor DIV architecten dan kiest u voor creativiteit, kwaliteit, enthousiasme en passie… heel veel passie!!